Make-up in the City

Bár az igazi New York-i szépségek sminkjét profi sminkmesterek készítik, nem nehéz ezeket a trendeket a hétköznapokba is átültetni – és ugyanolyan jól kinézni, mint a kifutók sztárjai. Legújabb, Make-up in the City című sorozatunkban a népszerű műsorvezető Iszak Eszter és Fazekas Richárd, a Maybelline New York sminkmestere mutatja be nektek, hogyan fogjatok hozzá a legfrissebb trendeket követő smink elkészítéséhez.

A természetes hatású nude smink minden outfithez tökéletesen illik. Inspirálódj Iszak Eszter kedvenc New York-i trendjei által, és próbáld ki a vadonatúj Fit me Matte and Poreless pórusfinomító, mattító alapozót!

Kíváncsi vagy az igézően dús szempillák és a csábító tekintet titkára? A népszerű műsorvezető, Iszak Eszter és a Maybelline New York sminkmeste, Richárd pillanatok alatt tökéletesen igéző pillantást varázsol a Colossal Big Shot szempillaspirállal és a Lasting Drama 24h zselés szemhéjtus segítségével.

Hogyan készül a tökéletes szemöldök?

Legújabb videónkban Iszak Eszter műsorvezető és Richárd, a Maybelline New York sminkmestere elárulják, hogyan formázhatod szemöldököd a Brow Satin szemöldökceruza segítségével a legfrissebb New York-i trendeknek megfelelően. Akár a feltűnőbb, akár a természetes smink híve vagy, a Brow Satin szemöldökceruzával könnyen és egyszerűen, kedved szerint alakíthatod szemöldököd ívét! Hogyan fogj hozzá? A ceruza keskeny hegye tökéletesen alkalmas a szemöldök ívének alakítására, rövid vonásokat húzva pedig a hiányzó részeket is könnyen kiegészítheted. A ceruza másik végén található porral természetesen lágy hatást keltve tovább színezheted és alakíthatod szemöldököd. Ugye milyen egyszerű?

Te is kíváncsi vagy, milyen a legfrissebb New York-i trendek romantikus sminkje? Szeretnéd tudni, hogyan emeld ki tekinteted egyszerűen egyetlen könnyedén ívelt tusvonallal, mely hétköznapi sminkedhez is tökéletesen passzol?

Ne gondold, hogy a kontúrozás nehéz dolog! Iszak Eszter műsorvezető és Richárd, a Maybelline New York sminkmestere bemutatja, milyen egyszerű is a kontúrozás a Master Contour segítségével.