Ellenőrzés alatt

Charlotte Willer

A vonalak pontossága teszi ezt a sminket különlegessé, akár nappalra, akár éjszakára. Élesen kontúrozott arcvonal, természetes ajak, és szépen vasalt blúz. Ez azoknak a nőknek való, akik szeretnek mindent az ellenőrzésük alatt tartani.

Ellenőrzés alatt

Charlotte Willer

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

1

Fentről lefelé

Készítsd elő szemhéjadat a Color Tattoo tartós, gélállagú, krémes szemhéjfesték bézs árnyalatával. Az Expression Kajal fekete szemceruzával húzz egy vastag fekete vonalat a belső szemzugból indulva kifelé a felső szemhéjon. A szem végénél kicsit tovább húzva hangsúlyos macskaszemeket készíthetsz.

2

Egy finom vonal

Folytasd szemeid kontúrozását úgy, hogy az alsó szempillák tövénél is húzol egy fekete vonalat. A sminket hangsúlyosabbá és finomabbá teheted Master Shape szemöldökceruzával. Finom húzásokkal színezd be a szemöldöködet a szálak irányban, majd oszlasd el és hozz létre egy ápolt ívet.

3

Fekete hangsúly

Folytasd a szempillák pontos különválasztását és hangsúlyozását Volum' Express Falsies Black Drama szempillaspirállal. Minden egyes szempillát befed a tövétől a végéig, és igazán dús hatást eredményez.

4

Bársonyos ajak

Természetes színű, lágy, mégis határozott vonalú ajkak teszik teljessé ezt a sminket. A rúzst ujjaid hegyével eloszlathatod a dús és gyönyörű ajkakért. A teljes szexi megjelenésért egy csinos kis kosztümöt és egy kis tartást is javasolunk ehhez a sminkhez.