Feltűnő természetes

Charlotte Willer

Vond magadra a tekinteteket ezzel a modern mindennapi sminkkel! A színekben gazdag és fényes ajak finoman vonalazott és dús, vonzza a tekinteteket. Készítsd el ezt a sminket 4 egyszerű lépésben!

Feltűnő természetes

Charlotte Willer

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

1

Szemfestés minden napra

Használd a Diamond Glow 4 részes szemhéjpúder 01-es Purple Drama palettáját Jessica sminkjének elkészítéséhez. Először is a legvilágosabb színt vidd fel a szempillák tövétől egészen a szemöldökökig. Ezután a sötétlila árnyalatot vidd fel a belső szemzugtól indulva a szem közepe felé. Tedd kontrasztossá sminkedet a rózsaszínes árnyalat felvitelével a szem közepétől a külső szemzug felé.

2

Hibátlan arcbőr

A hibátlan arcbőrért, fedj el minden bőrhibát az Affinitone korrektorral. Válaszd az arcszínedhez legközelebb álló árnyalatot és vidd fel a szem alatti részre és a bőrhibákra. Oszlasd el jól. Használd az Affinitone púdert a még jobb fedés érdekében.

3

Egy kis szín

Jessica a Color Sensational ajakrúzs 422-es Coral Tonic árnyalatát viseli, mellyel egy kis színt és fényt ad az arcának. Az ajakrúzs felvitelét középen kezd és haladj kifelé, mindkét oldalra. Ujjaiddal oszlasd el, ha tompítani szeretnéd a színt.

4

És végül a körömlakk

Másold le teljesen Jessica sminkjét: használd a Colorama körömlakkot. Válassz semleges színt, helyezd a körmöd közepére a körömágy tövébe és egyetlen mozdulattal húzd végig a köröm vége felé. Tartósabb lesz a körömlakkod ha 2 rétegben viszed fel!