Hatásos lila

Charlotte Willer

Charlotte Willer sminkmester felfedi néhány titkát ebben a leckében, melyben a Diamond Glow 4 részes szemhéjpúdert használja. Készíts te is hatásos sminket 5 egyszerű lépésben!

Hatásos lila

Charlotte Willer

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

1

Technika: nedves ecset

Emily sminkjének elkészítéséhez használd először a Diamond Glow 4 részes szemhéjpúder 01 Purple Drama palettáját. A fényes fehér árnyalatot vidd fel a szempillák tövétől a szemöldökig. Ezután az erősebb színhatás és színtelítettség eléréséért nedvesítsd be az ecsetet.

2

Sötétíts

A nedves ecsetet mártsd a paletta legsötétebb színébe és kontúrozd vele a szemeidet egészen a szempillák tövénél. A még hangsúlyosabb hatásért húzd a vonalat kicsit tovább a szem külső szélénél. Efölé vidd fel a második legsötétebb árnyalatot kitöltve a szem közepétől a szem külső sarkáig.

3

Matt árnyalat a szemhéjhajlatba

Ezután a felső szemhéj maradék részét fesd ki a levendula árnyalattal a szem belső sarkából indulva a szemközepéig. Folyamatosan nedvesítsd be az ecsetet ahogyan haladsz, így intenzívebb és kontrasztosabb lesz az eredmény.

4

Rétegezés és erősítés

A fényes fehér árnyalatból vigyél fel még egy réteget a szemhéjhajlattól a szemöldökig a végső kontrasztos kiemelésért. Ezután minden színt még egyszer vigyél fel száraz ecsettel is. Így a csillámok a szemfesték felszínére kerülnek és fényes hatást adnak szemeidnek. Kerekítsd le a kontúrokat, oszlasd szét a színt. A még erősebb kontúrért nedves ecsettel és sötét színnel emeld ki az alsó szempillákat is.

5

Fejezd be a sminket

A tekintet megkoronázásáért használd a Volum' Express Colossal Go Extreme szempillaspirált. A sminket tökéletesítheted még egy réteg szájfény felvitelével.