Kolosszális szemek

Charlotte Willer

Julia még a forgalmat is megállító szemfestéket és mega szempillákat visel a Volum' Express Kolosszális reklámfilmben. Készíts te is kolosszális szemeket otthon 4 egyszerű lépésben.

Kolosszális szemek

Charlotte Willer

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

1

Világosíts

Használd a Diamond Glow 4 részes szemhéjpúder lila palettáját, Julia sminkjének elkészítéséhez. A legvilágosabb árnyalatot vidd fel a szempilla vonalától az egész szemhéjra a szemöldökig az ecset szélesebb végével. Ezután a 2. legvilágosabb árnyalatot vidd fel a mozgó szemhéjra.

2

Kontúrozz

A legsötétebb árnyalatot az ecset vékony végével vidd fel a felső szempillák töve mentén a belső szemzugtól kifelé haladva. A még erősebb hatásért az alsó szempillák tövénél is ismételd meg ezt a lépést.

3

Dúsíts!

Vidd fel pilláidra a Maybelline Volum' Express Colossal szempillaspirált. A szempilla tövétől a végek felé húzd a szempillaspirált, hogy minden szempillát alaposan bevonj festékkel és drámai hatást érj el. Ismételd a festék felvitelét addig, amíg a kívánt eredményt eléred. Ne hagyd megszáradni a festéket a rétegek között! Ismételd meg az alsó szempillákon is.

4

Fejezd be a sminket

Fejezd be a sminket a Color Sensational ajakrúzs 108-as Pink Pearl árnyalatával. A Color Sensational Gloss szájfénnyel a rúzs színét még csillogóbbá teheted.