Retro Pop

Charlotte Willer

Csillogó szem és tökéletes rózsaszín ajak teszik ezt a csábító modern sminket régimódúan árnyalttá. Tanuld meg elkészíteni ezt a sikkes hatást otthon 4 könnyű lépésben.

Retro Pop

Charlotte Willer

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

1

RETRÓ vonalak

Frissítsd fel a klasszikus, 60-as évekbeli sminket a Gel Liner szemhéjtussal. Húzd el az alsó szempilláidat a szemedtől és így vidd fel a szemhéjtust az alsó szempillák tövébe a belső szemzugtól indulva a szem külső széle felé apró húzásokkal. Ismételd meg a felső szempillák tövében is a hangsúlyos tekintetért.

2

Minden, ami csillog

A valódi disco-csillogásért használd a Diamond Glow 4 részes szemhéjpúder Grey Pink Drama árnyalatát. Az ecset vastagabb végével vidd fel a legvilágosabb színt a felső szemhéjra a szempilláktól a szemöldökig. Ezután az eggyel sötétebb árnyalatot a vékonyabb ecsettel vidd fel a felső mozgó szemhéjra, folyamatosan eloszlatva a színt. A még hangsúlyosabb tekintetért vigyél fel a legsötétebb árnyalatból a szempillák tövébe és a szemhéjhajlatba.

3

Rózsaszín fénypont

A Color Sensational ajakrúzs rózsaszín árnyalatával teheted teljessé ezt a retró, rózsaszíncukorka-sminket. Vidd fel ajkaidra, akár ecsettel is ezt a gazdag, krémes ajakrúzst. Az ajkaid vonala mentén oszlasd el az ecset segítségével, így mindig pontos marad a rúzs vonala.

4

Rózsaszín befejezés

Ha még egy kicsit csillogóbb hatást szeretnél, vigyél fel az ajakrúzsra a Color Sensational Gloss rózsaszín szájfényből. Ugyanúgy vidd fel, mint az ajakrúzst.