Rózsaszínben a világ

Rózsaszínben a világ

Charlotte Willer

Lágy és fényes árnyalatok, melyek a rózsaszínt frissé és helyessé teszik. Készítsd el ezt a sminket otthon 3 egyszerű lépésben és készülj a táncra szíved választottjával.

Rózsaszínben a világ

Charlotte Willer

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

1

Finom arcppirosítás

Ennek a sminknek az alapjai az üde és friss arcbőr és a lágy színek. Kezd az Affinitone alapozó felvitelével. Az arcbőröd színéhez legközelebb álló árnyalatot válaszd és ujjaid segítségével vidd fel egyenletesen arcbőrödre. Ezután az alapozóra vigyél fel egy leheletnyi Affinitone arcpirosítót az arccsont mentén lágy vonalban.

2

Rózsaszín szemüveg

Játssz szemeiden a Diamond Glow 4 részes szemhéjpúder lila színpalettájával. Elsőnek a halvány rózsaszín árnyalatot vidd fel a mozgó szemhéjadra. Ezután mélyítsd a tekintetedet: a halványabb lila árnyalattal húzd ki a szemhéjhajlatot. A sötétebb lilával pedig húzd ki a szempillák vonalát. A fehér színt a szemhéjhajlat és a szemöldök közé vidd fel a belső szemzugból indulva. Ezzel extra fényt adhatsz a sminknek.

3

Rózsaszín lakk

Folytasd a szemek kiemelését a Colossal Go Extreme szempillaspirállal, mely nem csomósodik és kolosszális szempillákat varázsol egyetlen mozdulattal. Egy gyors réteg kedvenc színű Colorama körömlakkodból, és már kész is a tökéletes és ápolt megjelenés.