Viharos

Charlotte Willer

Elázni az esőben nem volt még ilyen divatos! Kemp zamatos, harmatos sminket visel kipirult orcákkal és fényes színekkel. Készítsd el otthon ezt a sminket 4 egyszerű lépésben és vonulj végig az utcákon, mint egy nyári zápor.

Viharos

Charlotte Willer

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

1

Színes felhőszakadás

A finom, mégis magával ragadó ragyogásért használd a Diamond Glow 4 részes szemhéjpúder bézs palettáját. Ujjaid segítségével oszlasd el a világosabb bézs árnyalatot a felső szemhéjon a belső szemzugtól egészen a szemöldökig. Folytasd a közepes bézs árnyalattal a szemhéjon a szemhéjhajlat külső végéig. A legsötétebb színt a szempillák tövéhez vidd fel, mint egy kontúrt.

2

Nedves csók

A zamatos, fényes ajakért vigyél fel egy kis eperszínű Color Sensational Gloss szájfényt. Vidd fel az ecsettel ajkaid közepére, majd lágyítsd a színt úgy, hogy ujjaid hegyével eloszlatod. Így extra csillogást adhatsz a fiatalos, friss sminkhez.

3

Elpirulni

Az Affinitone arcpirosítóval friss és pozsgás hatást adhatsz megjelenésednek. Az ecsettel finoman vigyél fel egy kis színt az arccsont mentén. Ha jól eloszlatod, akkor igazán természetes és ragyogó lesz az arcod.

4

Napsütés és zivatar

Az Affinitone púder segít mattítani a fényesedésre hajlamos arcbőrt.