Finom, sikkes zöld

Charlotte Willer

Charlotte Willer sminkmester egy kifinomult, sikkes sminket készít a Diamond Glow 4 részes szemhéjpúder zöld palettájával. Nézd meg ezt a részletes leckét és tanuld meg elkészíteni otthon!

Finom, sikkes zöld

Charlotte Willer

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

1

Készíts alapot

Kezdd el felvinni a világos színt az egész szemhéjra a belső szemzugból indulva kifelé. Ez lesz a szemhéjfestés alapszíne.

2

Árnyékold a szemet

Ezután a legsötétebb árnyalatot vidd fel egészen a szempillák tövébe. Az eredmény olyan lesz, mintha szemceruzával húztad volna ki a szemedet. Most pedig a legfényesebb árnyalat következik, melyet a szemhéj külső felére vigyél fel. Oszlasd el, hogy lágy átmentet képezzen az alapszínnel.

3

Mélyítsd a tekintetet

Mélyítsd a tekintetet az alsó szempillák mentén is: a szem közepétől indulva kifelé vigyél fel a legsötétebb színből egy vékony vonalnyit. A legvilágosabb színnel pedig indulj a belső szemzugból a szem közepéig, ahol a 2 szín találkozik, a maximális kontrasztért. Fényesítsd a tekintetet a legvilágosabb színből egy kicsit a belső szemzugba téve.

4

Lágyíts és oszlasd el

Ujjaid segítségével oszlasd el az éles határokat, így lesz az eredmény lágy és fényes. A még lenyűgözőbb tekintetért vigyél fel a legvilágosabb színből egy keveset a szemhéj közepére.

5

Befejező lépés

Tökéletesítsd a sminket a Volum' Express Colossal Go Extreme szempillaspirállal és a Water Shine Gloss

gyémántcsillogású szájfénnyel. Finom, divatos szemek és ragyogó ajkak teszik ezt a sminket az egyik legkedveltebbé.