Ragyogj

Charlotte Willer

Tanuld meg, hogyan készíthetsz lenyűgözően ragyogó szemeket a Maybelline Color Pearls Szemhéjpúderrel. Charlotte Willer sminkmester bemutat néhány trükköt lépésről lépésre ebben a leckében a lágy és szuper sikkes szemekért.

Ragyogj

Charlotte Willer

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

1

Technika: szárazon

Charlotte a Diamond Glow 4 részes szemhéjpúder rózsaszín palettáját használja. Először az ecset vékony végével vidd fel a legsötétebb árnyalatot a felső szempillák tövébe. Így tudsz lágy kontúrt adni tekintetednek.

2

Márványos hatás

Ezután a világos rózsaszín árnyalatot vidd fel a szürke vonal fölé egészen a szemöldökig. Ezután hints egy kis színt az alsó szempillák vonala mentén is az ecset vékony végével a belső szemzugból indulva kifelé.

3

Oszlasd el

Ujjaiddal oszlasd szét a 2 színt a szempilláid tövénél. Így lehet igazán fényes és mély a tekinteted.

4

Hangsúlyozd

Az erősebb kiemelésért Charlotte a Gel Liner szemhéjtust használja. Az ecset segítségével húzz egy tökéletes lágy vonalat közvetlenül a szempillák tövébe, a belső szemzugból indulva kifelé. Ezután tedd fel a pontot a sminkedre a Volum' Express Colossal Go Extreme szempillaspirállal. Vond be pilláidat intenzív fekete árnyalattal a tövektől a végekig.

5

Egészítsd ki

Utolsó simításként vidd fel ajkaidra a cseresznyeszínű Color Sensational szájfényt. A szájfény nedves csillogása és könnyed színe tökéletesen kiegészíti a fényes szemsminket.