A határokon kívül

Charlotte Willer

Egy smink a benned rejtőző sminkmesternek. Pontos fekete vonalak, biztos kéz és egy kis fantázia hatásos, csábító és művészi sminket eredményeznek. Figyeld meg, hogyan készíti el ezt a sminket Charlotte Willer a Maybelline sminkmestere néhány egyszerű lépésben.

A határokon kívül

Charlotte Willer

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

1

Első vonások

Charlotte a sminket az Expression Kajal szemceruzával kezdi, melyet a szempillák tövébe visz fel, majd ujjai hegyével oszlat el. A mélyebb és fényesebb tekintet érdekében a Big Eyes szemhéjpúder fényes árnyalatából is felvisz egy keveset a felső szemhéjra az ecset széles végével.

2

A megszokott vonalakon túl

A Master Precise szemhéjtussal a belső szemzugból indulva kifelé haladj a felső szempillák töve mentén. Folytasd a szem vonalán túl is. Ha van ihleted, akkor kiegészítheted érdekes mintával. Vastagítsd meg a vonalat az erősebb hatásért. A Volum' Express szempillaspirállal egészítsd ki..

3

A VONALON BELÜL

Színezd át szemöldöködet a Master Shape szemöldökceruzával vékony és apró vonásokkal. Ezután oszlasd el, hogy egyenletes és kifinomult hatást érj el. Az erős szemöldök szép keretet ad a munkádnak!

4

Befejező lépések

A smink kiemeléséhez és ragyogóvá tételéhez elengedhetetlen egy leheletnyi pirosító az arccsont mentén és egy csepp szín az ajkakra.