A színpad közepéről

Charlotte Willer

Kemp mindig a középpontba kerül sötét, fényes szemével és kipirult orcájával, nem is beszélve a finom, ezüstös csillogásról! Ezzel a sminkkel garantált a reflektorfényre kész színésznői csábítás. Tanuld meg elkészíteni otthon csupán 4 lépésben.

A színpad közepéről

Charlotte Willer

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

1

Sötétben

Kezdd a Diamond Glow 4 részes szemhéjpúder rózsaszín árnyalatának felvitelét a szemhéjra a szempillák tövétől a szemöldökig. A legsötétebb árnyalattal rajzold körbe a szemhéjadat: a szempillák töve mentén és a szemhéjhajlat mentén, ügyelve a szem széleire is. A szemhéj közepe maradjon világos, hogy a mély tekintetben maradjon egy világos fókuszpont.

2

Reflektorfényben

A hangsúlyozáshoz vigyél fel még egy kis világos színt a szemhéj közepére. Folyamatosan oszlasd el az ecset lapos végével, hogy mélységet és árnyalást adj a szemeknek.

3

Függöny

Ehhez a karakteres sminkhez a Volum' Express Colossal szempillaspirál illik. Könnyedén tartsd a spirált a pillákhoz és finom oldal irányú mozdulatokkal vond be pilláidat festékkel. A tökéletesen dús hatásért az alsó szempillákat is fesd ki.

4

Üde pirosítás

Végül, de nem utolsósorban tedd egészségesen üdévé arcbőrödet egy leheletnyi Affinitone arcpirosítóval.