A vad oldalon

Charlotte Willer

Merülj el a dekadenciában ezzel a viktoriánus kor leghíresebb költője és írója, Oscar Wilde által ihletett sminkkel. Ez az erős, merész smink 2011-es naptárunkból a színpadiaskodás új dimenzióját mutatja, és a nőies és a férfias megjelenés közötti határokat feszegeti. Szégyenlősöknek nem ajánljuk!

A vad oldalon

Charlotte Willer

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

1

Merész stílus

Ezeket a frappáns, színes szemeket Te is elkészítheted a Diamond Glow 4 részes szemhéjpúder kék palettájával. Először a legsötétebb színt vidd fel a szemhéjra a szemhéjhajlatig. Az ecset vékony végével vidd fel ezt a színt az alsó szempillák töve mentén is, teljesen körberajzolva a szemeket kék színnel. A kék szín fölé a szemöldökig vidd fel a fehér árnyalatot. Ezzel mélységet és fényt adhatsz tekintetednek. A szemhéjhalatban dolgozd össze a 2 színt.

2

Mély tekintet

Ezután használd az Expression Kajal szemceruza fekete árnyalatát a szempillák töve mentén belül végig a felső és az alsó szemhéjon. Krémes állaga egyetlen vonással intenzív színt eredményez. A szempillákra a Volum' Express Falsies Black Drama szempillaspirált vidd fel.

3

Cukorkaszínű ajak

Ajkaidat vond be az intenzív színű Color Sensational Gloss szájfénnyel. Kezd a felső ajak közepén és haladj a csücskök felé a száj természetes vonalát követve.