Bársonyszalag

Charlotte Willer

Ragyogóan csábító egy nagy éjszakai bulira! Jessica bemutatja ezt a fényes, kifinomult sminket, mely tökéletes egy koktélra vagy elegáns esti programra. Tanuld meg elkészíteni ezt a sminket otthon 3 egyszerű lépésben.

Bársonyszalag

Charlotte Willer

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

1

Lenyűgöző tekintet

Jessica szemét a Diamond Glow 4 részes szemhéjpúder lila palettája teszi ragyogóvá. Elsőnek a halvány rózsaszín árnyalatot vidd fel a mozgó szemhéjadra. Ezután a halványabb lila árnyalattal a szemhéjhajlatot húzd ki, így mélyítsd a tekintetedet. A sötétebb lilával pedig húzd ki a szempillák vonalát. A fehér színt a szemhéjhajlat és a szemöldök közé vidd fel a belső szemzugból indulva. Ezzel extra fényt adhatsz a sminknek. Fejezd be a szempillák festésével.

2

Éjféli napsütés

Tedd üdévé arcbőröd az Affinitone arcpirosítóval, melyet az arccsont mentén vigyél fel. Az éjszakai sminknél ezt többször ismételd meg, hogy a hatás igazán erős legyen.

3

Késő esti ajak

A fényes és telt ajak titka a Color Sensational ajakrúzs korallszínű árnyalatában rejlik. Melyet a Color Sensation Gloss szájfény tesz még csillogóbbá. Így lehetsz te az éjszaka sztárja.