Fekete hatás

Charlotte Willer

A lesimított fekete bubi frizura és a fekete szemkihúzás nagyon hatásossá teszik ezt a modern Lola sminket. Nagyon divatos és nagyon fekete. Készítsd el otthon ezt a sminket 4 egyszerű lépésben.

Fekete hatás

Charlotte Willer

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

1

Keretezd

Használd a Master Shape szemöldökceruzát és készíts keretet a drámai szemeknek. A saját szemöldököd színéhez legközelebb álló színt válaszd.

2

Húzd ki

Ezután tedd csábítóvá a Gel Liner fekete szemhéjtussal. Mártsd bele az ecsetet a festékbe, majd apró vonásokkal húzd meg a vonalat a szempillák töve mentén a szem egyik végétől a másikig. A szem szélénél ívesen húzd tovább a vonalat felfelé és kifelé. A kidolgozott hatás érdekében a lenti szempillák tövénél is ismételd meg.

3

Mélyítsd

Hogy még hangsúlyosabb legyen a tekintet, hosszabbítsd és vastagítsd meg a vonalat. Mártsd bele az ecsetet a festékbe és kívülről indulva a belső szemzug felé vastagítsd meg a vonalat. Ismételd amíg a kívánt hatást eléred.

4

Fejezd be

A Volum' Express Falsies fekete szempillaspirál koronázza meg a tekintetet. A feltűnő dúsításért több rétegben vidd fel a szempilláidra a tövektől a végekig. Utolsó simításként vond be ajkaidat a Color Sensational ajakrúzzsal, mely szép kontrasztot hoz létre a szem és az ajak között.