Fekete mágia

Charlotte Willer

Bűvölj el mindenkit ezzel a drámai sminkkel. Fekete kontúros szemek és tökéletesen rózsaszín ajkak minden lányt ellenállhatatlan csábítóvá varázsolnak csupán 4 lépésben!

Fekete mágia

Charlotte Willer

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

1

Füstös szemek

Ehhez a lélegzetelállítóan füstös tekintetért hasznlád a Diamond Glow 4 részes szemhéjpúder rózsaszín palettáját. Elsőként az ezüstös árnyalatot vidd fel a szemhéjadra egészen a szemöldökig. Ezután a sötétebb árnyalattal rajzolj v alakú vonalat a belső szemzugból kifelé. Az ecset hegyével rajzolj vastag vonalat a szem alá, ami drámaian kiemeli a tekintetedet.

2

Bűvészkedj

Mélyítsd még jobban tekintetedet Gel Liner szemhéjtussal. Mártsd a festékbe, majd húzz vonalat az ecsettel az alsó szempillák fölött. Dúsítsd pilláidat a Volum' Express Falsies Black Drama szempillaspirállal! Az alsó és felső szempillákra is vidd fel, finoman mozgatva jobbról balra a spirált a maximális hatásért.

3

Illuzionista

Tedd játékossá a sminkedet egy leheletnyi Affinitone arcpirosítóval. Az ecsetet finoman suhintsd végig az arcsont mentén a halánték felé. Egy cseppnyi rózsaszín pirosító azonnal üde arcszínt eredményez és szép kontrasztot alkot a sötét szemekkel.

4

Mágikus fény

Az utolsó mágikus lépés a Color Sensational ajakrúzs. Oszlasd el a színt az ujjaid hegyével a temészetes színhatásért.