Macskaszemek

Grace Lee

Drámaian parázsló macskaszemek. Grace Lee sminkmester megmutatja, hogyan tehetjük erősebbé és intenzívebbé, ugyanakkor hogyan fűszerezhetjük egy cseppnyi modernséggel a klasszikus szemhéjtussminket.

Macskaszemek

Grace Lee

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

1

Készíts alapot

Ehhez a sminkhez használd a Diamond Glow 4 részes szemhéjpúder barna palettáját. A legvilágosabb színnel készíts alapot úgy, hogy az egész szemhéjat befeded a szempillák tövétől a szemöldökig. A második színt a mozgó szemhéjra vidd fel. A legfényesebb árnyalatot pedig a belső szemzugba a tekintet világosításáért. Végezetül pedig mélyítsd a tekintetet a legsötétebb színnel a szempillák töve mentén.

2

Emeld ki a tekinteted

A Master Precise szemhéjtussal húzz vonalat a belső szemzugból indulva. Kis vonásokkal, minél vékonyabb vonalra törekedj. Amikor eléred a szem szélét folytasd a vonalat felfelé és kifelé. Ennek a résznek a vastagsága és hossza a kívánt hatástól függ.

3

Maximális szempillák

Használd a Volum' Express Colossal Cat Eyes szempillaspirált. A szempillák tövéből indulva kifelé ívelő mozdulattal fesd ki a pilláidat a maximálisan dús hatásért.

4

Ragyogás

A Color Sensational Gloss szájfénnyel tedd ragyogóvá ajkadat.