Próbáld ki ezt a 4 szemhéjtustrendet a Maybelline-től

Gabriel Almodovar

Új sminkelési módot keresel? Kezd a szemekkel! Gabriel Almodovar a Maybelline sminkmestere bemutat 4 gyors és könnyű szemsminket, melyek drámaivá teszik tekintetedet. Tanácsokat és trükköket is mutat a szemhéjtus használatához.

Próbáld ki ezt a 4 szemhéjtustrendet a Maybelline-től

Gabriel Almodovar

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

1

Zselés szemhéjtus

A Gel Liner szemhéjtussal először húzz meg egy vonalat a szempillák mentén, majd kisebb húzásokkal fesd be alaposan a vonal és a szempillák töve közötti részt.

2

Master Drama Chromatic

A Master Drama Chromatics szemceruza Purple Light árnyalatával emeld ki szemeidet. Apró húzásokkal haladj az alsó és a felső szempillák töve mentén.

3

Master Precise

A Master Precise szemhéjtus fekete árnyalatát apró húzásokkal vidd fel a szempillák tövébe úgy, hogy folyamatos vonalat alkoss.

4

Master Duo

A Color Tattoo tartós gélállagú, krémes szemhéjpúder zöld árnyalatát vidd fel a felső szemhéjra, ez lesz a smink alapja. A Master Duo szemhéjtus fekete árnyalatát apró vonásokkal vidd fel a felső szempillák töve mentén, majd vastagítsd meg az ecset szélesebb oldalát használva. Forgasd el az ecsetet, és rajzolj vékony vonalat a szemhéjhajlat mentén az extra kiemelésért.