Provokáló lila

Charlotte Willer

Élénk bíbor ajkak. Drámai szempillák. Julia ezt az intenzív sminket különleges tartásával teszi egyedivé - tökéletes egy nagyvárosi buliba. Tanuld meg elkészíteni otthon 4 könnyű lépésben!

Provokáló lila

Charlotte Willer

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

1

POZITÍV HOZZÁLLÁS

Varázsolj magadnak friss és hibátlan arcbőrt az Affinitone korrektorral, melyet egyenesen a piros foltokra és sötét karikákra vigyél fel, majd ujjaiddal oszlasd el. Így minden bőrhibát eltűntethetsz. Ezután használd az Affinitone alapozót és púdert, mely megvédi bőrödet a kifényesedéstől.

2

Éles körvonal

Az erős szemöldök kiemeli ezt a sminket. Használd a Master Shape szemöldökceruzát apró mozdulatokkal a szemöldök szálainak megfelelően. Oszlasd el a színt a kis fésű segtségével. Az erősebb, rock ‘n roll sminkért erősebben színezd ki szemöldöködet, így az még nagyobb hangsúlyt kap.

3

Füstös szemek

A lenyűgöző tekintetért használd a Diamond Glow 4 részes szemhéjpúder rózsaszín palettáját. A világosabb színt vidd fel az egész szemhéjra a szemöldökig, majd a második színt a mozgó szemhéj egészére. Oszlasd el jól mindkét színt. A legsötétebb árnyalattal kontúrozd az alsó szempilláid tövét és a külső szemzugot. Végezetül használd a Volum' Express Turbo Boost szempillaspirált.

4

Elektromos szín

Helyezd a hangsúlyt az ajkadra a Color Sensational Plum Paradise árnyalatával. Szájkontúrceruzával rajzold meg az ajkak körvonalát, azután töltsd ki a gazdag színnel. A hatás garantált!