Divatos fehérben

Charlotte Willer

Csillogó szemek és harmatos ajkak teszik ezt a sminket igazán divatossá! Ez a fényes smink lehetővé teszi a fekete kontúrok nélküli drámai hatást. Halvány árnyékolás a szemeken elég hozzá. Tanuld meg elkészíteni ezt a sminket otthon 4 egyszerű lépésben.

Divatos fehérben

Charlotte Willer

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

1

Sápadt forróság

Kemp fehéren forró szemeinek elkészítéséhez használd a Diamond Glow 4 részes szemhéjpúder fehér árnyalatát. Az ecset szélesebb végével vidd fel a színt a szempillák tövétől a szemhéjhajlatig. Mindig figyelj rá, hogy a szín lágy és egyenletes legyen!

2

Forróság

A Master Shape szemöldökceruzából válaszd a szemöldököd színéhez legközelebb álló árnyalatot. A színt a kis fésű segítségével oszlasd el a szemöldök szálak irányába fésülve. Ezután fejezd be a szemfestést az Illegal Length szempillaspirállal, mely hihetetlen hosszúságú pillákat varázsol.

3

Gyöngyházfényű csók

A finom, fényes hatásért használd a Color Sensational ajakrúzst korall színben. A benne található méznektárnak köszönhetően krémes állaga rendkívül kellemes az ajaknak. Vigyél fel rá egy réteg Color Sensational Gloss szájfényt a csillogó hatásért.

4

Fehér fény

A smink befejezéseként használd az Affinitone púdert, hogy egységes, matt és ellenállhatatlanul vonzó hatást érj el.