Affinitone: Kemp

Charlotte Willer

Gyönyörű. Fényes. Ez Kemp! Lesd el ezt az alig látható, természetes sminket az Affinitone alapozóval. Kizárólagos áttetsző alapja és ultra könnyű pigmentjei megengedik arcbőröd természetes tónusának átragyogását, miközben hibátlan fedést biztosítanak. Egy kis arcpirosító és ajakrúzs biztosítják a friss és finom megjelenést, mely annyira jellemző rád.

Affinitone: Kemp

Charlotte Willer

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

1

Hibátlan

Mindenkinek van jobb napja és rosszabb napja. Ez az arcbőrre is érvényes. A bőrhibák eltakarásáért és a sötét karikák elfedéséért használd az Affinitone korrektort. Válassz olyan színt, amely közel áll arcszínedhez és vidd fel a szemek alá, az orr köré és a bőrhibákra. Ujjaiddal oszlasd el.

2

Friss

A könnyű és jól lélegző arcbőrért használd az Affinitone alapozót. Vigyél fel egy keveset a homlokodra, álladra és orrodra, majd egyenletesen oszlasd el.

3

Piros

Az üde, egészséges arcszínért javasoljuk, hogy használd az Affinitone pirosítót. Az arccsont mentén a halánték felé vidd fel a pirosítót az ecset segítségével. Ezután egy kis púderrel rögzítsd a színt!

4

Üde

Most, hogy arcbőröd üde és friss, egészítsd ki a sminket a Great Lash Blackest Black szempillaspirállal és a Color Sensational ajakrúzs természetes árnyalatával. Ezzel a sminkkel nem rejted el arcbőrödet, hanem kiemeled természetes szépségedet.