Finoman sikkes lila

Charlotte Willer

Charlotte Willer sminkmester egy fényes, sikkes sminket készít a Diamond Glow 4 részes szemhéjpúderrel. Nézd meg ezt a részletes leckét és tanuld meg elkészíteni otthon.

Finoman sikkes lila

Charlotte Willer

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

1

Száraz ecsettel

Ezt a kifinomult sminket Te is elkészítheted a Diamond Glow 4 részes szemhéjpúder lila palettájával. Az ecset vastag végével vidd fel a legvilágosabb árnyalatot az egész szemhéjra a belső szemzugból indulva egészen a szemöldökig. Ha száraz ecsetet használsz, a szín könnyű és lágy.

2

Készíts alapot

Folytasd a világos árnyalat felvitelét a szemhéj közepétől a külső szemzug felé. Így kapsz egy lágy, selymes alapot, melyre a többi árnyalatot felviheted majd.

3

Matt szín a szemhéjhajlatba

Ezután vidd fel a paletta közepes matt árnyalatát a szemhéjhajlatba ugyanazzal az ecsettel. Több vonással dolgozd el a színt, hogy végül egy lágy vonalat kapj. Ezután vidd fel a 3. fényesebb színt a felső szempillák tövébe. Így egy jeges pasztell szemhéjfestést kapsz.

4

Sötétítsd

Finoman mártsd az ecset vékony végét a legsötétebb árnyalatba és húzd ki az alsó szempillák tövét a belső szemzugból indulva kifelé. Ujjaid segítségével oszlasd szét, finomítsd a színt.

5

Készíts kontrasztot

A Volum' Express Colossal Go Extreme fekete szempillaspirállal kontrasztot és mélységet adhatsz tekintetednek. Az spirál egyik végével a felső, másik végével az alsó szempillákat lehet festeni. A smink tökéletes befejezése a Color Sensational Gloss szájfény. Kész is! Kifinomult és sikkes.