Friss arcbőr

Charlotte Willer

Egy könnyű és finom lecke a szívükben fiataloknak. Emily bemutatja ezt a szuper friss sminket olyan színekkel, melyek minden bőrszínhez illenek. Tanuld meg elkészíteni otthon 4 egyszerű lépésben.

Friss arcbőr

Charlotte Willer

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

1

Lélegző arcbőr

Az ultra könnyű és jól lélegző arcbőr eléréséért használd az Affinitone korrektort és az Affinitone alapozót. Olyan színt válassz, amelyik közel áll a természetes arcszínedhez. A korrektort egyenesen a bőrhibákra és a szem alatti részre vidd fel. Oszlasd jól el. Használd az Affinitone púdert a tökéletes matt hatásért.

2

Egy kis pirosító

Arcodra vigyél fel egy kis Affinitone arcpirosítót. Az arccsont mentén haladj a halánték felé. Arcod azonnal üdébbnek, arcbőröd frissebbnek tűnik!

3

Csillogó szem

A szemsmink természetes és könnyű. Használd a Master Shape szemöldökceruzát. Apró vonásokkal színezd ki a szemöldököd vonalát, majd a kis fésű segítségével oszlasd el egyenletesen a színt. Az Eye Studio Big Eyes szemhéjpúderrel vigyél fel egy természetes színt a szemhéjadra és emeld ki a pilláidat a Volum' Express One by One Satin Black szempillaspirállal.

4

Színfolt

A Color Sensational ajakrúzs természetes árnyalatai közül válaszd ki a neked legjobban tetsző színt és vidd fel ajkaidra. Ujjaid hegyével oszlasd el a színt a lágyabb hatásért. Csókra kész vagy!