Ikonikus

Charlotte Willer

Lágy, csillámló szín. Telt, dús szempillák. A szemek ennek az ikonikus sminknek a főszereplői. Tanuld meg elkészíteni ezt a minden tekintetet vonzó sminket 4 egyszerű lépésben.

Ikonikus

Charlotte Willer

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

1

Lágy

Ennek a sminknek az elkészítéséhez használd a Diamond Glow 4 részes szemhéjpúder lila palettáját. A legsötétebb árnyalatot használd úgy, mintha szemceruza lenne: emeld ki vele a szempilláid vonalát. Az eredmény sokkal lágyabb, mintha szemceruzával kontúroztad volna!

2

Fényes

Ezután a legvilágosabb, ezüstös árnyalatot vidd fel az egész szemhéjra a szemöldökig. Jól oszlasd el a 2 színt, hogy ne legyen éles határ közöttük.

3

Kiemelés

Az arc kiemeléséért és a szemek hangsúlyozásáért használd az Affinitone arcpirosítót. Az ecsettel az arccsontról indulva húzz egy vonalat a halánték felé.

4

Mega szempillák

A mega szempillákért fesd ki pilláidat a Volum' Express Colossal szempillaspirállal. Kezd a szempillák tövénél és finom, oldalirányú mozdulatokkal húzd a spirált a szempillák vége felé. Így a szempilláid közé juttatva a festéket, még intenzívebb hatást érhetsz el.