Affinitone: Jessica

Charlotte Willer

Próbáld ki ezt a tiszta, szexi sminket az új Affintone termékcsaláddal. Különleges, áttetsző alap és ultra könnyű pigmentek engedik az arcbőr természetes tónusának átragyogását, miközben tökéletes és lélegző fedést biztosít. Pörgesd fel ízlésed szerint egy kis színnel is.

Affinitone: Jessica

Charlotte Willer

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

1

Ne változtass meg

A jól fedő, könnyű alapozásért használd az Affinitone alapozót. Finoman oszlasd el ujjaid segítségével a homlokon, az orr vonala mentén és az állon. Ultra könnyű összetételének köszönhetően kiválóan fedi el a bőrhibákat, mégsem kelt maszkhatást.

2

Ne fedj el

Takard el a bőrhibákat az Affinitone korrektorral. Válaszd ki a bőrszínedhez legközelebb álló árnyalatot, majd vidd fel a szem alatti karikákra és a bőrhibákra. Ujjaiddal finoman oszlasd el.

3

Engedd,

Használd az Affinitone pirosítót az arcszín kiemeléséért és a tekintet hangsúlyozásáért. Az ecsettel az arccsont mentén a halánték felé vidd fel a színt.

4

hogy önmagam legyek!

Tedd egyedivé a sminket egy gazdag árnyalattal a Color Sensational ajakrúzsok közül! Itt Jessica egy karamell színű árnyalatot visel, de te azt a színt válaszd, ami neked igazán megtetszik.