Árnyékban készült

Charlotte Willer

Szeresd a színeket! A Color Sensational ajakrúzs tiszta pigmentekkel készül a gazdag színért és méz nektárral dúsított a krémesebb érzésért. Nézd meg tanácsainkat, hogy hogyan találd meg a számodra legjobban álló színt!

Árnyékban készült

Charlotte Willer

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

1

Kontúrozd ajkaidat

A pontosan kiemelt ajkak megrajzolását a Color Sensational szájkontúrceruzával kezd. Az ajkak közepéről indulj a szélek felé. Ha szeretnéd tartóssá tenni ajakrúzsodat, vidd fel a szájkontúrceruzát az ajkak teljes felületére.

2

Vigyél fel színt

A szájkontúrceruza után vidd fel ajkaidra kedvenc Color Sensational ajakrúzsárnyalatodat. Felső ajkad közepén kezdve haladj kifelé a szélek felé a megrajzolt kontúrt követve. Folytasd az alsó ajkakon is. Lágyabb hatást érhetsz el, ha az ujjaid hegyével viszed fel vagy oszlatod el a színt.

3

Kelts mély benyomást

Segítségre van szükséged a neked legjobban álló szín kiválasztásában? A világos arcbőrhöz a rózsaszín, természetes, bézs és korall árnyalatok állnak jól. A közepes arcbőrhöz a lila, mályva és málna színű árnyalatok illenek. A sötétbőrű nőknek pedig a szilva, barna és mély piros árnyalatok a megfelelőek.