Kifinomult

Charlotte Willer

Christy egy finom és egyszerű sminket mutat azoknak a kifinomult nőknek, akiknek nem kell sok smink ahhoz, hogy szépnek érezzék magukat. Tanuld meg, hogyan készíti el ez a sminket 4 egyszerű lépésben.

Kifinomult

Charlotte Willer

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

1

Alapozás

Vidd fel arcodra az Affinitone alapozót a homlok, az orr és az áll vonalában. Egyenletesen oszlasd el. A púderrel rögzítsd az alapozót.

2

Tökéletesség

Használd a Master Shape szemöldökceruzát a tekintet elmélyítéséhez. Apró vonásokkal színezd ki a szemöldöködet, majd a kis fésű segítségével oszlasd el egyenletesen a színt a szemöldök természetes vonalát követve.

3

Kifinomultság

Mélyítsd el a tekinteted a Diamond Glow 4 részes szemhéjpúder bézs palettájával. Az intenzívebb hatás érdekében a legsötétebb árnyalattal húzd ki a szempillák tövét. Oszlasd el a lágyabb hatásért.

4

Utolsó simítás

Maradj a klasszikus megjelenésnél egy kevés Colossal Go Extreme szempillaspirállal. Egyetlen rétegben is tökéletesen dúsak lesznek a szempillák. Utolsó simításként vidd fel ajkaidra a Color Sensational Gloss szájfényt, mely tündöklő ragyogással emeli ki a sminket.