Madison Avenue

Charlotte Willer

Sima, kifinomult smink modern és aktív nőknek. Hibátlan arcbőr, kis szín és természetes színű ajak kellenek a lányoknak, hogy munka után elmenjenek meginni valamit a barátokkal. Készítsd el Christy Madison Avenue-i sminkjét 4 egyszerű lépésben.

Madison Avenue

Charlotte Willer

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

1

Alapozás

Készíts tökéletes alapot ehhez a sminkhez a Baby Skin BB krémmel, mely 8 az 1-ben bőrszépítő tulajdonságokkal rendelkezik és 30-as faktorszámú napvédővel védi bőrödet.

2

Színezd

Válaszd a Big Eyes szemhéjpúder csokoládé palettáját a finom, kidolgozott tekintetért. Először a világos színt vidd fel a szemhéjadra a szempillák tövétől a szemöldökig és a belső szemzugba is. A sötétebb színt a szem külső széle mentén és a felső szempillák tövébe vidd fel. Végezetül pedig a Gel Liner szemhéjtussal húzd ki a szemhéj vonalát minél közelebb a szempillák tövéhez.

3

Emeld ki

Egész napon át tartó dús szempillákat festhetsz a Maybelline Colossal Go Extreme szempillaspiráljával, mely nem csomósodik a pillákon.

4

Hangsúlyozd

Minden alkalomra megfelelő a természetes színű ajakrúzs. Christy itt a Color Sensational ajakrúzs gyöngyházfényű mogyoróbarna árnyalatát viseli.