Reggel 9-től délután 5-ig

Charlotte Willer

Julia tiszta és egyszerű csábító sminket visel az irodában. Mindennap viselhető nappali smink. Készülj fel erre az előléptetésre 4 könnyű lépésben. Hibátlan arcbőr és egy kevés finom szín a dolgozó lány elengedhetetlen kellékei.

Reggel 9-től délután 5-ig

Charlotte Willer

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

1

Mindig felkészülten

Készítsd elő arcbőröd az Affinitone korrektorral. Finoman vidd fel a szem alatti karikákra és a bőrhibákra, amiket el szeretnél takarni. Majd vidd fel az Affinitone alapozót, mellyel egy tökéletes alapot készíthetsz, ami egész napon át tart.

2

Tiszta és professzionális

Ezután varázsolj ápolt megjelenést szemöldöködnek a Master Shape szemöldökceruzával. Apró vonásokkal színezd ki szemöldököd vonalát, majd a kis fésű segítségével oszlasd el a színt a tiszta és egyenletes vonalért.

3

A na ně!

Csillogó tekintetet szeretnél egész napra? A Color Tattoo tartós, gélállagú, krémes szemhéjpúder bézs árnyalata a megfelelő választás a számodra. Vidd fel a színt a szempillák tövétől egészen a szemöldökig. A szemek hangsúlyozását az Illegal Length szempillaspirállal fejezd be, mellyel hihetetlenül hosszú pillákat varázsolhatsz. És már készen is vagy a 9 órakor kezdődő értekezletre.

4

Cél a tökéletesség

Egészséges ragyogást adhatsz orcádnak az Affinitone arcpirosítóval. Végezetül pedig vidd fel ajkaidra a Color Sensational ajakrúzs természetes színei közül a neked legjobban tetsző árnyalatot. Ezzel éppen annyi színt adsz a sminkedhez, amennyi a tökéletes irodai megjelenéshez nélkülözhetetlen.